-

Jag har stunder ,eller snarare ögonblick, då jag inte inser vad som hänt eller inte inser att det är föralltid. När något händer eller en fråga dyker upp... då jag tänker att jag ska berätta eller fråga mamma. Sedan inser jag att det inte går... att det aldrig kommer gå igen och att det inte finns någon annan jag vill berätta för eller fråga.

Kommentarer
Postat av: Eva

Det låter så skönt att höra på nåt sätt...det är så det är mellan mor och dotter - om man har haft tur! Tänker du på mamsen finns det faktiskt en hel del saker som ni kan dela i fortsättningen med. Knäppt, men det tror jag.

Ha en världs mysig resa till Camilla och Stockholm. Jag åker med i mina tankar!

2008-04-03 @ 21:29:08
Postat av: dookie

hej tjejen :) hittade hit via...stinalee tror jag? har läst igenom alla dina inlägg nu och jag säger bara; kämpa på! tänkt på vad du har. (lätt och säga, eller hur). det kommer att gå! du klarar det! som du skrivit ibland så snurrar jorden på, människor rör sig överallt runtomkring, trots att din värld står stilla. men du kommer må bättre. vet att inget jag säger betyder något, men kände att jag inte kan gå härifrån utan att säga ett enda ord.

2008-04-03 @ 23:09:57
URL: http://dookie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0