- Min historia

Jag vet inte om någon orkar läsa allt det jag nu satt mig ned och skrivit. Jag behövde mest få det ur mig. Det här är min historia om min mamma som blev påkörd av en tysk man i en skidbacke i Saalbach-Hinterglemm för snart ett halvår sedan. Han körde på henne bakifrån och hon hade aldrig en chans.
NoneNoneNoneNone

Min mamma dog den 14 februari 2008 i Österrike. Hon blev bara 44 år.
Det här är min historia.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hamnade på din blogg för en stund sen och har läst en hel del. Det gör ont i mig när jag läser om din oerhörda sorg!! Att förlora sin mamma när man är så ung och på ett så hemskt sätt, under en semesterresa, som ska ge fina minnen! Kan inte säga annat än att det verkligen gör ont i mig det som hänt dig! Kramar om!

2008-08-08 @ 21:13:43
URL: http://annmi.blogg.se/
Postat av: Micha

Hej. Jag hinner bara läsa detta inlägg just nu, men blir redan här berörd. Förstår och vet hur det är att förlora en förälder oförväntat - jag har varit med om samma sak fast på ett annat sätt. Jag hoppas att du har det så bra du kan, och att du klarar av livet fastän det ibland kan vara tungt. Maila gärna mig, så kan vi prata mer. Jag har en blogg, men den är lösenordsskyddad. Lösenordet kan du be om via mailen om du vill. Hallberg[email protected] Det ska vara ett understreck mellan Hallberg och m. Syns dock inte i kommentarsfältet av någon anledning. Jag hoppas att både din mamma och min pappa har det bra där de är nu. Ta hand om dig /Micha

2008-08-10 @ 20:29:23
URL: http://eyeofstone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0