overkligt.

Vi ska till begravningsbyrån snart.... bara att skriva det känns overkligt och att det är om mamma, min mamma, känns så avlägset.

Vi ska bestämma vad som ska stå i annonsen. Men vi har bestämt att vi ska träffa henne imorgon istället för att vi inte orkar mer på en dag.

Men nu vet vi var hon är, att hon är här i Mölnlycke.


Kommentarer
Postat av: Okänd men inte okänslig

Vill på något sätt kommentera det du skriver. Först vill jag säga att det som hänt, din och din familjs situation berör djupt!
Alla känslor upp och ner men jag är säker på att din mamma kommer att finnas både i ditt minne men också i maggropen, bröstet och hjärtat! Om jag själv inte skulle finnas nära mina barn rent fysiskt så är det så jag skulle vilja finnas!
Du skriver också att du är en logisk person och att logiken säger dig nå´t - jag hoppas att du småningom ska kunna tänka lite filosofiskt också. Vad lägger man för värderingar i olika uttryck och vad betyder olika saker för mig, för andra osv. Jag tycker att du verkar vara en samlad och klok person i grunden och hoppas du kommer att hitt en väg vidare ut men med din mamma där inne!
Tänker på dig och din familj!

2008-02-25 @ 14:20:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0