...

Jag orkar ingenting... allt jag gör tar så mycket energi. Har en utbildning på Liseberg på söndag och det kommer ta jättemycket även om den bara är några timmar. Där kan jag inte helt plötsligt få ångest utan måste vara normal... i skolan vet alla vad som hänt så där behöver jag inte vara som vanligt... låtsas vara normal. Det går i några timmar, som på intervjun, men det tar mer energi än vad jag har...

Kommentarer
Postat av: N

människor kommer inte att tro att du är konstig. Folk som inte vet vad som hänt dig kommer att förstå mer än du tror när dom (eller om dom) vet vad du gått/går igenom! Du behöver inte spela någon. Jag tror du kommer ha det bra på Liseberg. Förstår att det är jobbigt! Önskar jag kunde vara hos dig och krama bort lite av din sorg.

2008-03-12 @ 15:48:14
Postat av: Jill

Men det är just det... jag vill inte att de ska veta på Liseberg... cheferna vet och det räcker så länge, tills jag känner dem... sen får jag se.

2008-03-12 @ 15:52:11
URL: http://ripminmamma.blogg.se
Postat av: Eva

Bra att du har en egen vilja, tjejen! Om du tar dagen som den kommer och du känner dig nöjd med ditt mål för dagen - SKÖNT! Om du tar dagen som den kommer och och inte känner dig nöjd med kroppens knepiga reaktioner (som du inte kan styra själv)...jaaa... Tjoff! har du någon som finns där för dig. Oxå skönt, på det sättet att vi människor ordnar ett skyddsnät åt varandra så fort vi kan. Det är lugnt! Kanske har du redan tänkt att någon du gillar kan finnas i närheten, så får kursen bli som den blir, helt enkelt!

2008-03-12 @ 16:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0