Paris

Om några minuter åker vi till paris för idag och imorn. Allt här är nytt men jag tänker hela tiden på att mamma inte är med... ibland blir det så uppenbart och hur bra Paris än blir så kommer tanken alltid finnas att mamma inte får se det, att mamma inte är med. Det saknas hela tiden en person...

Kommentarer
Postat av: Okänd men inte okänslig

Hej igen!
Förstår att du haft en jobbig tid och tycker att det ändå är bra att ni orkar ta er för att faktiskt komma bort och få miljöombyte.
Det kommer ALLTID att saknas en person, men tro mig - det kommer att kännas annorlunda småningom.
Det är som du själv skriver; Alltid älskad, aldrig glömd.
Fyra veckor med en totalt annorlunda vardag - det är både en kort och en lång tid! Hoppas att du kan närma dig en vardag som alltmer kommer att likna den som pågår "där ute". Bra att du funderar på att komma tillbaka till skolan i samband med påsklovet. Och var inte orolig för det! Jag är säker på att alla förstår och att många också kommer att känna sig trygga med att du finns på plats även om du är okoncentrerad.
Även om du uttrycker mycket förtvivlan och hopplöshet så tror jag på dig!

2008-03-10 @ 14:06:28
Postat av: Eva

Est-ce que tue est en Paris maintenant? Belle? Oui?Le Jury Suedois dite 12 pointes, je croix, mais ne parle pas beaucoup de Francaise. Eh? Bon voyage, mon petite!

2008-03-10 @ 16:56:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0