vill...

Jag vill att allt ska vara som det var... jag vill att mamma ska finnas, jag vill leva normalt. Jag vill att min mamma ska finnas och att största problemet ska vara nästa prov...

VARFÖR??

Kommentarer
Postat av: Eva

Varför? En sån bra fråga! Precis det uppmuntrar jag mina ungdomar i skolan att fråga ofta när de får något serverat, så att de tillsammans kan söka ett svar och känna sig klokare, eller mer motiverade att gå vidare...

Så inträffar en olycka och samma fråga dyker upp, såklart...

Varför? Då står man där med skägget i brevlådan! Att leta efter svar tillsammans är fortfarande ett bra sätt, att prata, prata, prata. Folk omkring oss har så mycket klokhet inom sig! Pusslar man ihop lite här coh lite där blir man kanske inte helt nöjd, men åtminstone lite tryggare i det man har. Vad tror du själv?

2008-03-11 @ 19:50:25
Postat av: Jill

Jag tror att det inte finns något svar... att jag kommer leva hela mitt liv med massa varför, om, hur och men...

2008-03-11 @ 20:05:58
URL: http://ripminmamma.blogg.se
Postat av: Eva

Aha! Du svarade! :-)

Jag tror som du... Du är klok som en bok, skulle min mamma ha sagt (Skriver jag med ett leende, när jag tänker på den lilla rara gumman...och så glad hon skulle bli om hon visste att hennes ord upprepas i mig...)

2008-03-11 @ 22:44:20
Postat av: Anastasia

Jag tänker så varje dag...Varför?1 Varför just min mamma.. Ta en dag i taget.. Det är svårt men du kommer klara av detta! Hon finns alltid med dig i ditt hjärta!

2008-03-12 @ 00:06:38
URL: http://stasie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0